در ابتدای این جلسه مدیران کسب و کارهای دیجیتالسازی و برقیسازی شرکت مکو ضمن معرفی این مراکز، محصولات و خدمات مهندسی خود را ارائه کردند.
سپس دکتر بیژن عباسی آرند ضمن تمجید از فعالیتهای انجام شده در این دو حوزه در شرکت مکو گفت: با توجه به این که آینده متعلق به خودروهای برقی است، به نظر می رسد استراتژی درستی در گروه مپنا تعریف شده است. در حوزه تعرفههای انرژی و سوبسیدهای دولت، ما نیز باید مسیری که دنیا رفته را برویم که لازمه آن واقعی شدن تعرفههای انرژی و بنزین است. مسلما کسی که ظرفیت این را ایجاد کرده، میتواند در زمین برنده باشد.
مدیرعامل شرکت ایرانسل ورود خودروهای برقی با استانداردهای بینالمللی و در زیرساختی هوشمند را اساس موفقیت در این بازار عنوان کرد.
وی ادامه داد: برخی کسب و کارهای اینترنتی مانند اسنپ حدودا دو میلیون راننده ثبت نام شده فعال دارد که خودروهای خود را وارد شبکه حملونقل کردهاند. بحث برقیسازی این خودروها طی یک پروسه چند ساله و استفاده از تسهیلات بانکی مصوب مطرح شده است. با توجه به ناوگان خودرو و موتوری این شرکت، فرصت تعریف مدلی از کسب و کار برای حضور خودرو سازها در این بازار است که متاسفانه به هر دلیلی توسط خودرو سازها استقبال نشده است. با توجه به فعالیتهای مپنا در این حوزه، میشود با ورود این گروه صنعتی به این حوزه بخشی از بازار را درگیر کرد و روند برقیسازی در کشور را شتاب بیشتری داد.
بازدید از مرکز پایش IoT، سالنهای تولید و تست، خانه هوشمند مپنا، BESS صنعتی، مرکز مانیتورینگ و داشبورد مدیریتی ایستگاههای شارژ، خط تولید بوردهای الکترونیکی، آزمایشگاه الکترونیک قدرت و سالنهای برقیسازی و تولید زیرساختهای شارژر، از دیگر برنامههای این دیدار بود.